Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ένταση, γαλλικά και ψιλές μετά τη λήξη του Εργοτέλης-Φωκικός!

Με 0-0 τελείωσε το παιχνίδι μεταξύ στον Εργοτέλη και στο Φωκικό στο Παγκρήτιο...Οι Κρητικοί πάντως μετά τη λήξη του αγώνα είχαν διάχυτο εκνευρισμό εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των Αμφισσιωτών και αυτός ο εκνευρισμός μετουσιώθηκε σε επεισόδια στη φυσούνα!Άνθρωποι και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια στα αποδυτήρια με τη λήξη του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν προστασία από τις αστυνομικές δυνάμεις για να βγουν από τα αποδυτήρια και να πάνε στο πούλμαν τους!
Παράλληλα οι Κρητικοί εχουν πολλά παράπονα και από τον προπονητή του Φωκικού.Ο διαιτητής, φέρεται να έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο Δημητρίου απευθυνόμενος προς τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Σταύρο Λαμπράκη (ΦΩΤΟ), του είπε: «άντε γαμ.. μαλ...».
Η ένταση συνεχίστηκε και και στη συνέντευξη Τύπου, μεταξύ του Σίνισα Γκόγκιτς και του Πέτρου Δημητρίου... Ακολουθούν οι δηλώσεις των δυο προπονητών:
Δημητρίου: "Άν υπάρχει μια ομάδα που άξιζε να κερδίσει, αυτός ήταν ο Φωκικός. Εμείς είμαστε η ομάδα που είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το 0-0 μας αδικεί και πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσει ο Φωκικός. Είναι το πρώτο παιχνίδι στον πάγκο του Φωκικού. Δεν ήρθαμε για να πάρουμε την ισοπαλία. Είμαι κατά της ισοπαλίας. Ακόμα και στην τελευταία αλλαγή, έβαλα τον Λουκίνα γιατί είχαμε σκοπό να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Ο Εργοτέλης είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει κάποιοι να την μικραίνουν"
Γκόγκιτς: «Προσπάθησα να προετοιμάσω τους παίκτες για το τι μας περιμένει. Με αυτές τις ομάδες αν δε βάλεις γκολ μπαίνουν με πάθος και κάνουν και ...άλλα πράγματα. Ήμασταν σε άλλο γήπεδο με τον κ.Δημητρίου. Αν θέλεις πράγματι να παίξεις μπάλα έρχεσαι διαφορετικά. Είχαν στόχο να πάρουν βαθμό οι αντίπαλοί μας, όμως, όχι κι έτσι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα