Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Εκθείαζε ο Μασούρης, "τα έχωνε" ο Γρηγορίου μετά το Πανσερραϊκός-Θρασύβουλος

Με λευκή ισοπαλία έληξε το παιχνίδι μεταξύ Πανσερραϊκού και Θρασύβουλου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Football League...Ο Πανσερραϊκός έχει πάντως παράπονα για τη διαιτησία τα οποία και εκφράστηκαν μέσω του προπονητή της ομάδας Μιχάλη Γρηγορίου...
"Η διαιτησία δυστυχώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν σεβάστηκε τον Πανσερραϊκό. Πρέπει να μας σέβονται περισσότερο στα εντός έδρας παιχνίδια.", είπε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας των Σερρών.
Εντύπωση προκάλεσαν παράλληλα οι"ύμνοι" του προέδρου του Θρασύβουλου Σωτήρη Μασούρη τόσο για τις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό όσο και τον ομόλογό του στον προερικό θώκο των Σερραίων Πέτρο Θεοδωρίδη!Παρατίθενται τα λεγόμενα Μασούρη:«Βρίσκομαι στις  Σέρρες, στα ιερά αυτά χώματα και στο μέρος όπου γεννήθηκε ένας συμπατριώτης σας και έκανε την υπέρβαση της Ελλάδας σε μια δύσκολη περίοδο. Οι κοινωνίες δοκιμάζονται, περνάμε μια κρίση και εκεί φαίνονται οι δυνάμεις των ανθρώπων για ανατροπή. Οι παίκτες μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και εγώ είμαι με αυτούς σε αντίθεση με άλλα μέλη της διοίκησης. Πρέπει να διαχειριστούμε αυτή την μιζέρια που μας πληγώνει. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού κ. Θεοδωρίδης μαζί με τον κ. Καλογιάννη είναι η κορυφή της πυραμίδας αυτής της κατηγορία. Ευχαριστούμε τους Μακεδόνες των Σερρών για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν. Ο Πανσερραϊκός είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της Μακεδονίας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα