Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κούγιας κατηγορεί Μαρινάκη!

Και εκεί που ο Αλέξης Κούγιας μιλούσε με τα καλύτερα λόγια πριν λίγο καιρό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα πράγματα άλλαξαν!
Και ο ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής (τύποις νομικός σύμβουλος), τα...έχωσε στο Μαρινάκη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις κακές διαιτησίες που συναντά η Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα! Αφορμή το οφσάιντ γκολ που κατακυρώθηκε υπέρ της Λαρισας στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι...
Απόπσασμα από τα λεγόμενα Κούγια μετά τη λήξη του αγωνα:
«Πριν από λίγο πήρα μια εντολή από τη διοίκηση της Παναχαϊκής και θα προβούμε σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου γι’ αυτό που γίνεται από το καλοκαίρι. Νομίζαμε ότι αυτοί που έστησαν τα play off είχαν εξαντλήσει όλο το μένος εναντίον της Παναχαϊκής και φέτος θα μπορούσαμε να παίρνουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που δικαιούμαστε.
Σε όλα τα ματς από το ξεκίνημα έχουν παραπεμφθεί αρκετοί διαιτητές και επόπτες. Σήμερα ένα καθαρό γκολ της Παναχαϊκής δεν μέτρησε, ενώ επικυρώθηκε ένα γκολ οφσάιντ της Λάρισας. Άλλωστε, σήμερα έγινε μια… προπόνηση!!!
Κύριε Μαρινάκη, έλεος! Η Παναχαϊκή δεν θα πάρει ποτέ προπονητή ακαδημιών του Ολυμπιακού ή γυμναστή. Δεν θα πάρει ποτέ προπονητή που δεν έχει ξαναδουλέψει ποτέ στη Σούπερ Λίγκα. Δεν μας ενδιαφέρει να ανέβουμε με τέτοιους τρόπους. 
Με αυτό τον τρόπο μη νομίζετε ότι θα αλλάξει χέρια ιδιοκτησίας η ομάδα με ιδιοκτήτες που συμμετέχουν στο παράνομο στοίχημα. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
Στέλνω ένα μήνυμα προς όλους, έτσι το ποδόσφαιρο πεθαίνει. Βλέπετε ότι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν πέσει τα ποσοστά τους σε εισιτήρια.
Έτσι το ποδόσφαιρο θα πεθάνει, αν δεν υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη. Δεν ζει κανείς την ποδοσφαιρική γιορτή.
Κύριε Μαρινάκη, το να είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι σαν να έχεις στις πλάτες σου το ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδος. Επειδή ο Ολυμπιακός παίρνει χρήματα από το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει ποδοσφαιρική δυστυχία.», είπε ο Κούγιας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport-fm Πάτρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα