Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Θέλει να πάρει στα χαρτιά το ματς με Λάρισα η Παναχαϊκή, κατέθεσε έφεση

Παναχαϊκή-Λάρισα το παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, το απόγευμα της Παρασκευής (2/11) , όμως, οι Πατρινοί κατέθεσαν έφεση κατά της συμμετοχής των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα και επιδιώκουν να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά!Οι Πατρινοί ισχυρίζονται πως κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εκδοθεί απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο να μην ορίζονται αγώνες της και να μηδενίζεται σε κάθε παιχνίδι λόγω οφειλών προς ποδοσφαιριστές.
Απόσπασμα της ανακοίνωσης της Παναχαϊκής:
"Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι η νομική σύμβουλος της Π.Α.Ε. Βασιλική Πανταζή κατέθεσε έφεση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. κατά της παρανόμου αποφάσεως του νομικού συμβούλου της Football League κ. Αντωνίου Βουγίδη να δώσει εντολή στην αρμόδια υπάλληλο της Football League κ. Βρεττού να ορίσει για διεξαγωγή τον αγώνα Παναχαϊκή-Λάρισα την Παρασκευή στις 2/11/2012.
Ο λόγος που η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατέθεσε την έφεση είναι ότι εις βάρος της Π.Α.Ε. Λάρισα έχει εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο να μην ορίζονται αγώνες της, να μηδενίζεται σε κάθε παιχνίδι αλλά και να της αφαιρούνται και 3 βαθμοί σε κάθε αγώνα που δεν θα ορίζεται, γιατί η Π.Α.Ε. Λάρισα οφείλει μεγάλα χρηματικά ποσά σε ποδοσφαιριστές και τα οποία δεν εξόφλησε μέσα στις προθεσμίες που είχε ορίσει το διαιτητικό δικαστήριο."

Η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας από την πλευρά της, τόνισε πως είναι «νομότυπη» και σημείωσε πως δεν κάνει προσπάθεια να ενταχθεί στο άρθρο 99, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ένταξής της σε αυτό με δικαστική απόφαση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα