Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πάτσης:"Δεν ξέρω αν η Νίκη Βόλου υπάρχει το Γενάρη, αλλά με Ολυμπιακό δεν συγχωνευόμαστε"

Στο Ράδιο 1 μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος και τονίζοντας τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, δήλωσε πως το Γενάρη δεν ξέρει αν θα υπάρχει Νίκη Βόλου..!Παράλληλα ο Πάτσης ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο συγχώνσεσης με τον Ολυμπιακό Βόλου μιας και η Νίκη Βόλου έχει τη δική της ιστορία και πολιτισμική ταυτότητα και δεν μπορεί αυτός να τη διαγράψει...
Απόσπασμα από τα λεγόμενα Πάτση:«Δεν ξέρω εάν τον Ιανουάριο θα υπάρχει η ομάδα. Στόχος μου είναι να την καταστήσω υγιή και βιώσιμη. Πληρώνω προσφυγές, κατασχετήρια από διάφορους επαγγελματίες. Κάθε μήνα πληρώνω 150.000 ευρώ για την ομάδα, τρέχοντα έξοδα και παλιές οφειλές», ήταν τα λόγια του Ανδρέα Πάτση σχετικά με τα οικονομικά των «κυανόλευκων», ενώ για τις σχέσεις που υπάρχουν με τον Ολυμπιακό Βόλου και τα σενάρια συγχώνευσης, πρόσθεσε:
«Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον κ. Μποτσιβάλη, μιλάμε για θέματα που αφορούν όπως για παράδειγμα η χρήση του Πανθεσσαλικού. Δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης. Τελεία και παύλα. Η Νίκη δεν μπορεί να συγχωνευτεί με τον Ολυμπιακό διότι εκπροσωπεί την προσφυγιά, έχει πολιτισμική ταυτότητα που δεν μπορώ εγώ να την αλλοιώσω, να τη διαγράψω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα