Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Che Guevarra Club Πανσερραϊκού:"Σοβαρευτείτε και οργανωθείτε γιατί θα αντιδράσουμε!"

Η ήττα στο σερραϊκό ντέρμπι από τον Εθνικό Γαζώρου στοίχισε στους φιλάθλους του Πανσερραϊκού. Ο Σύνδεσμος Che Guevarra Club εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τη διοίκηση να λάβει μέτρα που αφορούν κυρίως την οργάνωση της ομάδας η οποία υστερεί σε πολλά σημεία, ειδάλλως οι αρμόδιοι θα γνωρίσουν τη δυναμική αντίδραση του συνδέσμου όπως και στο παρελθόν!
Η ανακοίνωση: «Με αποκορύφωμα και την σημερινή κακή εμφάνιση της ομάδας, η οποία δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, αλλά αναμενόμενα ως αποτέλεσμα της δομής (διοικητικής και αγωνιστικής) της ομάδας, θέλουμε να πάρουμε θέση ως Che Guevara Club.
Εμείς γνωρίζοντας τις διοικητικές ανεπάρκειες, τα όρια αυτής της διοίκησης αλλά και τις έξωθεν επιθέσεις από θεσμικούς ή μη παράγοντες, συμμετείχαμε ενεργά στη συγκρότηση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας, λειτουργώντας ως ασπίδα της ομάδας και στηρίζοντάς την από την αρχή του πρωταθλήματος με το πάθος που μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.
Παρά τις άσχημες εμφανίσεις δε μιλήσαμε έως τώρα. Δώσαμε πίστωση χρόνου σε διοίκηση, παίκτες και προπονητή με την ελπίδα ότι μια σειρά προβλήματα θα επιλυθούν. Δεν μπορούμε, όμως, να μένουμε άλλο αμέτοχοι στον αγωνιστικό διασυρμό της ομάδας μας. Επιβάλλεται να δοθούν άμεσα λύσεις σε διάφορα ζητήματα που ταλανίζουν τον Πανσερραϊκό, όπως ουσιαστική στελέχωση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, μόνιμο προπονητικό κέντρο για την πρώτη ομάδα αλλά και για όλα τα τμήματα, σταθερό γήπεδο διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας των Νέων και βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και διάθεσης των παικτών.
Σε περίπτωση που δε δούμε, όχι απλά βήματα αλλά, άλματα προόδου η απάντησή μας θα είναι δυναμική, όπως σε αντίστοιχες περιπτώσεις κατά το παρελθόν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα