Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

H ανακοίνωση αποχώρησης του Εθνικού Αστέρα.1,8 εκατ τα χρέη!

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής...Οι διοικούντες της ομάδας της Καισαριανής απέδωσαν την αποχώρηση της ομάδας στα τεράστια χρέη του συλλόγου, τα οποία άγγιζαν τα 1,8 εκατ ευρώ, αντί 600.000 ευρώ που υπολόγιζαν αρχικά...
Η ανακοίνωση της ομάδας της Καισαριανής:«Με λύπη μας ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό της χώρας και της ομάδος ότι ο ιστορικός όμιλος του Εθνικού Αστέρα αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του φετινού πρωταθλήματος. Η λύπη μας είναι ακόμα μεγαλύτερη εκ του γεγονότος ότι η αποχώρησή μας δεν επεβλήθη στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά είναι ήττα προερχόμενη από τα δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα τα οποία μεθοδευμένα είχαν δημιουργηθεί κατά την πρόσφατη διαχειριστική περίοδο.
Όταν αναλάβαμε τις τύχες της ομάδος γνωρίζαμε ότι τα χρέη της δεν ήταν περισσότερα των €650.000,00. Στην πορεία όμως προέκυψε ότι τα χρέη της ομάδας ανέρχονται περίπου στα €1.800.000,00 τουλάχιστον, ποσόν το οποίο λειτουργεί απαγορευτικά στις παρούσες συνθήκες για τη δυνατότητα συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως της αρμόζει.
Ευχόμαστε καλή πορεία σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας μας καθώς και σε όλα τα αθλητικά σωματεία και συλλόγους της ιστορικής περιοχής της Καισαριανής και τους ευχόμαστε επιτυχίες. Η παρούσα διοίκηση του Εθνικού Αστέρα, συνεπής στο όνομα και την ιστορία του ομίλου, θα συνεχίσει τον αγώνα για την εξυγίανση της ομάδας και σε συνεργασία με την δημοτική αρχή και τους αγνούς παράγοντες της πόλης θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την πραγματική της αναγέννηση.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους, τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία και τον προπονητή που στάθηκαν με το παραπάνω στις δύσκολες στιγμές που διήνυσε η ομάδα κατά την πρόσφατη χρονική περίοδο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα