Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Εθνικός Γαζώρου

Η εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη, κόστισε στους ανθρώπους του Εθνικού Γαζώρου, οι οποίοι "τα έχουν" πάντως με το διαιτητή Σκουλά, ο οποίος όπως υποστηρίζουν αδίκησε κατάφορα την ομάδα των Σερρών κυρίως σε δύο φάσεις που δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της!Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση διαμαρτυρίας εναντίον της διαιτησίας:
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ποτήρι ξεχείλισε, με την συμπεριφορά των διαιτητών σε πάρα πολλά παιχνίδια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ και κυρίως στις τελευταίες αγωνιστικές με αποκορύφωμα την σημερινή, κόντρα στο Εργοτέλη, με δύο καθαρές περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν από τον διαιτητή,  με καταγωγή το Ηράκλειο!!!
Συγκεκριμένα στο 49΄ο Ζαχόρα αν και μόνος του, κατέβασε με το αριστερό χέρι την μπάλα, καθαρότατα, μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά μόνο ο κύριος Σκουλάς δεν το είδε για να δώσει το πέναλτι. Η ιστορία επαναλήφτηκε  και στο 71΄όταν ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης βρέθηκε μπροστά από τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδες, σε θέση για γκολ και ο Πίτσος τον ανέτρεψε, στην μικρή περιοχή, βρίσκοντας καθαρά τα πόδια του παίκτη. Και σε αυτή την φάση όμως ο κύριος Σκουλάς δεν έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι.
Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ, μετά από το καθαρό χέρι - πέναλτι στον αγώνα με τον Θρασύβουλο, που ΔΕΝ δόθηκε, μετά το καθαρό χέρι – πέναλτι στον αγώνα με την Νίκη Βόλου, που ΔΕΝ δόθηκε, και μετά την 100% "σφαγιαστική" διαιτησία στον σημερινό αγώνα με τον Εργοτέλη, θα κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να προστατεύσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα