Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ποιος Ολυμπιακός?Στη Λεβάντε ο Βύντρα!

Οι φήμες που έφερναν το Λουκά Βύντρα μια νάσα από τον Ολυμπιακό, όχι μόνο δεν επαληθεύτηκαν αλλά ο διεθνής παίχτης θα βρεθεί και αντίπαλος των ερυθρολεύκων στα προκριματικά του Europa League, μιας και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική Λεβάντε! Και αυτό το μάθαμε από ανακοίνωση της ίδιας της ισπανικής ομάδας, εν αντιθέσει με τα όσα διέδιδαν σκόπιμαή μη πηγές στην Ελλάδα για συμφωνία του Ολυμπιακού με Βύντρα...
Η ανακοίνωση της Λεβάντε:«Η Λεβάντε ήρθε σε προσωρινή συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Λουκά Βύντρα (που γεννήθηκε στην Τσεχία στις 5 Φεβρουαρίου του 1981) μέχρι τον Ιούνιο του 2014.
Ο παίκτης, που είναι ελεύθερος αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2002-03 με τον Πανηλειακό. Τον χειμώνα της περιόδου 2003-04 έγινε παίκτης του Παναθηναϊκού, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.
Ο Βύντρα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδας 18 φορές. Ο παίκτης θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο Manises στις 14.00μμ (ώρα Ισπανίας)».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα