Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ένσταση η Καλαμαριά για το παιχνίδι με τον Βατανιακό

Μπορεί ο Απόλλωνας Καλαμαριάς να γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τον Βατανιακό με 1-2, όμως οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν να πάρουν με άλλο τρόπο του τρεις βαθμούς στο εν λόγω παιχνίδι!Πιο συγκεκριμένα κατέθεσαν ένσταση, διότι όπως υποστηρίζουν ο Βατανιακός ξεπέρασε το όριο συμμετοχής ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών!
Η ανακοίνωση-ένσταση της Καλαμαριάς:
«Μετά τον αγώνα της 23/01/2013  Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926-Τ.Α.Π.  ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ  ακολούθησε έρευνα εκ μέρους της Π.Α.Ε. από  την  οποία διαπιστώθηκε ότι υπήρξε  παραβίαση  των ισχυόντων Κανονισμών εκ μέρους της αντίπαλης ομάδας. Συγκεκριμένα η ομάδα του Βατανιακού   χρησιμοποίησε στον αγώνα αυτό πέντε (5) εκπαιδευόμενους-ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ενώ ο ισχύων Κανονισμός ορίζει ρητά ότι κάθε ομάδα δικαιούται να χρησιμοποιεί σε κάθε αγώνα  μέχρι τέσσερις (4) εκπαιδευόμενους-ερασιτέχνες.
Κατόπιν τούτου η νομική υπηρεσία της Π.Α.Ε. (Βαγγέλης  Χατζηιωάννου  και  Θεόδωρος  Χατζηιωάννου) προχώρησε  στην κατάθεση στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική  Επιτροπή  της  FOOTBALLLEAGUE  ένστασης αντικανονικής συμμετοχής   ποδοσφαιριστή σχετικά  με  τον συγκεκριμένο αγώνα.
Η ένσταση αυτή εκκρεμεί για συζήτηση στην παραπάνω Επιτροπή και  στην Π.Α.Ε. υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι  αυτή θα γίνει δεκτή ώστε τελικά ο «ατυχής» αγώνας με τον Βατανιακό να μην έχει αγωνιστικές συνέπειες για την ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα