Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Θεοδωρίδης:"Να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο, αν βρουν επενδυτή για τον Πανσερραϊκό να μου το πουν και εμένα!"

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης αναφορικά με μια μερίδα φιλάθλων των Σερρίων οι οποίοι έβριζαν εν χορώ τόσο τον ίδιον όσο και κάποιους από τους πάιχτες κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καβάλα. Ο Θεοδωρίδης τους κάλεσε να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο, και πως αν νομίζουν πως υπάρχει επενδυτής καλώς ναορίσει και να εμφανιστεί!
Απόσπασμα των δηλώσεών του:«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Θέλω να αναφερθώ στους απαιτητικούς φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν έρθει σε εκτός έδρας παιχνίδια για να δουν πώς μας παίζουν οι άλλες ομάδες και οι διαιτητές. Είναι ανεπίτρεπτο οργανωμένοι φίλαθλοι να βρίζουν ποδοσφαιριστές, πρόεδρο και ό,τι άλλο έχει αυτή η ομάδα. Αυτή η κωμωδία πρέπει να σταματήσει. Ευχαριστώ τους αγνούς φιλάθλους του Πανσερραϊκού, που θα παραμείνουν αγνοί. Κάποιοι άλλοι, όμως, που μειώνουν την προσπάθεια της ομάδας, καλύτερα να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο. Δεν μπορούν να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές και να απαιτούν να φύγουν.
Αν νομίζουν κάποιοι πως υπάρχει επενδυτής, καλώς να έρθει. Αυτά τους... πιπιλίζουν από τα τηλεοπτικά σόου των Σερρών. Αν υπάρχει κάποιος και ευχή μας είναι να είναι και Σερραίος, θα τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και εγώ δεν θα έχω πρόβλημα να αποχωρήσω. Ό,τι είχαμε και δεν είχαμε το διαθέσαμε για την ομάδα. Ο Πανσερραϊκός σε κάθε παιχνίδι έχει αρνητικό ταμείο και συνέχεια βάζουμε το χέρι στην τσέπη. Η διαιτησία σήμερα κόστισε 3.250 ευρώ και για τον έναν επόπτη που είναι από το Λασίθι η μετακίνησή του μόνο κόστισε 1.200 ευρώ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα