Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Καλλιθέα:"Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό ήταν αγώνας πυγμαχίας, όχι ποδοσφαίρου!"

Μετά τη λήξη του αγώνα Πανσερραϊκού-Καλλιθέας, η διοίκηση της Καλλιθέας εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση εναντίον τόσο του Πανσερραϊκού όσο και της διαιτησίας, καθώς όπως υποστηρίζει ο αγώνας δεν ήταν ποδοσφαίρου αλλά πυγμαχίας!
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: «Ο διαιτητής του σημερινού αγώνα Πανσερραϊκός – Καλλιθέα εκπλήρωσε την αποστολή του.
Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών παρακολούθησαν αντί για ποδόσφαιρο, αγώνα πυγμαχίας.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης έχασε τον έλεγχο του αγώνα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να πραγματοποιήσει τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των ποδοσφαιριστών μας, εκ των οποίων οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Σερρών.
Επίσης, χαρακτηριστική ήταν η υπόδειξη του στον Χριστοφιλέα να βιαστεί να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, την ώρα που ήταν αιμόφυρτος από το σπασμένο ζυγωματικό του, ενώ αντίθετα όταν οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού “έπεφταν” στον αγωνιστικό χώρο για να τρέξει ο χρόνος και να κάνουν καθυστέρηση, δεν πραγματοποιήθηκε καμία παρατήρηση.
Και σαν να μην έφτανε αυτό ακύρωσε καθαρό γκολ που σημείωσε η ομάδα μας, ως οφσάιντ με τον βοηθό του που συνηγόρησε σε αυτή την απόφαση να βρίσκεται σε εντελώς λάθος θέση, πέραν τις σωρείας λαθών που υπέπεσε σε όλη διάρκεια του αγώνα.
Τα συγχαρητήριά μας στο διαιτητικό τρίο και εις ανώτερα.
Βέβαια θα θέλαμε να τους προτείνουμε να αναρωτηθούν μήπως έχουν επιλέξει λάθος άθλημα, διότι το ποδόσφαιρο είναι μεν άθλημα επαφής, αλλά για να αναδειχτεί ο νικητής υπολογίζεις τα τέρματα που πετυχαίνουν οι ομάδες και όχι τους πόντους από τα χτυπήματα και τα νοκ άουτ των αντιπάλων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα