Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

"Ο Ηρακλής Ψαχνών ενοχλεί με τη βαθμολογική του θέση"

Τοποθέτησή του στην εφημερίδα «Sportday» έκανε ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών, Κωνσταντίνος Γκαλούφας,εκφράζοντας τα παράπονα των Ευβοιωτών για τη διαιτησία και επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως κάποιοι ενοχλούνται από τη βαθμολογική θέση της ομάδας.
Απόσπασμα των δηλώσεών του «Πιστεύω όμως πως μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου, βιώνουμε μια απίστευτη προπαγάνδα ότι είμαστε οι ευνοημένοι της Football League.
Όταν στο ματς με τη Νίκη υπήρξε πεντακάθαρη αποβολή εναντίον τους και στο δεύτερο μέρος μάς έπαιξαν 90-10 εναντίον μας και μας έκοψαν τέσσερις φορές με ανύπαρκτα οφσάιντ. Έχουμε έξι αποβολές σε 24 αγωνιστικές.
Καταλαβαίνω ότι ενοχλούμε πολλούς με τη βαθμολογική θέση που έχουμε, κατανοώ τον φόβο και την ανησυχία τους, αλλά όπως έχουμε μάθει να πληρώνουμε τους παίκτες με αληθινά χρήματα και όχι με ψεύτικα χαρτιά, έτσι έχουμε μάθει να παλεύουμε εντός αγωνιστικού χώρου και όχι σπέρνοντας παραπληροφόρηση και υπονοούμενα. Δεν μπορεί κανένας διαιτητής να αφαιρέσει το δικαίωμα από τους παίκτες μου να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται.
Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω τον πρόεδρο-αναλυτή να μας πει ποια ομάδα ευνοήθηκε αυτή την αγωνιστική. Κύριε πρόεδρε, ποια ομάδα ευνοήθηκε αυτή την αγωνιστική;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα