Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τρεις προτάσεις από υποψήφιους επενδυτές για Παναθηναϊκό

Ένα σωρό...προτάσεις από υποψήφιους επενδυτές δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο Παναθηναϊκός. Βέβαια στο τέλος καταλήγουν όλοι οι επενδυτές να αποδεικνύονται"φούσκες", μιμούμενοι το παράδειγμα του Βλάσση Τσάκα!
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Τρεις προτάσεις έχουν γίνει στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου το τελευταίο διάστημα όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal.

Πρώτη περίπτωση, εκπρόσωπος εταιρείας που ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να αναλάβει η εταιρεία του το μάνατζμεντ, να φέρει προπονητή-«όνομα» και 6-7 παίκτες που θα τους πληρώνει η ίδια, με όφελος ένα ποσοστό μεταπώλησής τους κι ένα μικρό ποσοστό από τα έσοδα. Η πρόταση αυτή εκτιμήθηκε ως μη σοβαρή από τον πρόεδρο του «τριφυλλιού».

Δεύτερη περίπτωση, μία αμερικάνικη εταιρεία η οποία επικοινώνησε με τους διοικούντες την ΠΑΕ «διαφημίζοντας» πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με το Κατάρ και πως θα μπορούσε να φέρει πολύ σημαντικές επενδύσεις στον Παναθηναϊκό. Δεύτερη φούσκα όπως αποδείχθηκε μετά από έρευνα.

Τρίτη περίπτωση η προσέγγιση από έναν άλλον μάνατζερ, ο οποίος υποσχέθηκε 30 εκατ. ευρώ ως χορηγία από μία μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού. Ανέφικτη και αυτή η πρόταση.
Η διοίκηση του τριφυλλιού καταλαβαίνει σιγά-σιγά πως πρέπει να στηριχθεί μόνο στα δικά της πόδια και σε κανέναν εν δυνάμει σωτήρα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα