Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

"Αλμυρή" εγγυητική και κριτήρια οικονομικά και γηπεδικά για τις ομάδες της Football League που θέλουν να ανέβουν Σούπερ Λίγκα!

Σφίγγει τα λουριά η Ένωση Β και Γ Εθνικής...Με απόφαση που πάρθηκε στο ΔΣ της ΕΠΑΕ την 15/2, αυστηροποιείται το πλαίσιο για την άνοδο ομάδων από τη Football League, αφού αυτή δεν θα μπορεί να πραγματοποιείται αν δεν πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις!
Οι προϋποθέσεις αυτές δεν συγκεκριμενοποιήθηκαν στην απόφαση της Football League-Football League 2, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η παροχή εγγυτικής επιστολής ύψους 100.000 ευρώ θα είναι η πρώτη προτεραιότητα για όσες ομάδες επιθυμούν την άνοδο! Κατά δεύτερο λόγο, ρόλο θα παίζουν ασφαλώς τα οικονομικά της ΠΑΕ, αλλά και η πληρότητά της σε γηπεδικές εγκαταστάσεις!
Είναι δυνατόν όμως να ισχύσουν αυτά επακριβώς στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα??

Η απόφαση της ΕΠΑΕ:"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ.  της FOOTBALL LEAGUE -   FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ αποφασίσθηκαν τα εξής:

     Δημιουργία εγγυητικού ταμείου,  από τον  Ιούνιο το οποίο θα συνδιαχειρίζεται η FOOTBALL LEAGUE -  FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ με τον ΠΣΑΠ.
     Έγινε δεκτή η εισήγηση του Προέδρου κ. Καλογιάννη για τη δημιουργία Ταμείου Διαχείρισης Πόρων (ΤΑΔΙΠ), με σκοπό τη βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης των ομάδων. Το ποσό το οποίο θα χορηγείται θα επιστρέφεται από την ομάδα που  έχει εξυπηρετηθεί. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου οι ομάδες που θα ανέρχονται θα δίνουν μεταξύ τους αγώνα,  τα έσοδα του οποίου θα πηγαίνουν στο προαναφερόμενο ταμείο.
     Απεδέχθη ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου να μην αποφασισθεί  στη σημερινή συνεδρίαση ο αριθμός των ομάδων  που θα υποβιβασθούν  από την FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και ο αριθμός εκείνων οι οποίες θα ανέβουν από την  FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ.
     Τέλος έγινε αποδεκτή η πρόταση να ισχύσουν κριτήρια συμμετοχής για τις ομάδες που θα ανέρθουν στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE . Στη γενική συνέλευση που θα συγκληθεί εντός του επόμενου διαστήματος θα αποφασισθούν οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια και θα υποβληθούν στην ΕΠΟ προς επικύρωση."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα