Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Βελλής:"80-20 παίζουν τον Ηρακλή Ψαχνών οι διαιτητές, με τις διασυνδέσεις και τις κουμπαριές του Στούπα στην ΕΠΟ!"

Ισόπαλη με 0-0 έληξε η αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με τον Απόλλωνα Αθηνών, και ο πρόεδρος του ηρακλή Ψαχνών έκανε παράπονα για τη διαιτησία.
Σε αυτά απάντησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής, ρίχνοντας ευθείες βολές έναντι του Στούπα για διασυνδέσεις και κουμπαριές στην ΕΠΟ, που εξαιτίας τους η ομαδα της Εύβοιας παίζεται από τη διαιτησία 80-20!
Οι δηλώσεις Βελλή: «Διάβασα ότι ο κος Στούπας έκανε παράπονα για τη διαιτησία. Το βρίσκω πολύ λογικό και τον κατανοώ. Όταν κατά τη γνώμη μου έχεις φροντίσει με "κουμπαριές" και διασυνδέσεις στην ΕΠΟ να σε παίζουν 80-20 για 23 αγώνες έχεις απόλυτο δίκιο να σε στεναχωρεί και να σε παραξενεύει μία αντικειμενική διαιτησία που βασικά σφύριξε ότι είδε, με τα όποια λιγοστά ανθρώπινα λάθη. Έλεος κε Στούπα, μην υποτιμάτε σε τέτοιο βαθμό την νοημοσύνη μας.
Όσο για τα σχόλια σας σχετικά με την περίπτωση Ντοέ, κύριε Στούπα ο παίκτης μας άκουσε ρατσιστικές ειρωνικές "κραυγές" και όχι "απλές αποδοκιμασίες" όπως ισχυριστήκατε. Ευτυχώς υπάρχουν και οι σχολιαστές της τηλεόρασης που άκουσαν και ανέφεραν τις "ρατσιστικές αποδοκιμασίες". Φυσικά όμως και δεν ευθύνεται η Διοίκηση της ΠΑΕ για αυτό, να είμαι απόλυτα σαφής. Απλώς, μη διαστρεβλώνουμε την αλήθεια, δεν βοηθάει κανέναν αυτό.
Αναρωτιέμαι επίσης αν αξίζει κανείς να αναφερθεί στις άκρως προσβλητικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο "κύριος" Βαζάκας προς τον προπονητή μας. Μάλλον δεν αξίζει να αναφερθώ, μιας και συνάδουν με το γενικό ύφος και ήθος του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα