Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Οι καταγγελίες για"τρομοκρατία"της Παναχαϊκής και η απάντηση της Λάρισας...

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ μεταξύ ΑΕΛ και Παναχαϊκής.
Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε ανταλλαγή...καταγγελιών από τις δύο πλευρές, με την Παναχαϊκή να κατηγορεί τη Λάρισα για τρομοκρατία στο παιχνίδι και τη Λα΄ρισα να ανταπαντά με ανακοίνωσή της για φανταστικές καταγγελίες
Ακολουθούν αποσπάσματα των ανακοινώσεων και των δύο πλευρών:
Ανακοίνωση Παναχαϊκής: "Δυστυχώς η τρομοκρατία που επεκράτησε στο γήπεδο κυρίως μετά το καταπληκτικό γκολ του Γκούρτσα ήταν πρωτοφανής και αν οι κροτίδες που έσκαγαν δίπλα στους επόπτες και τα μπουκάλια που εκτοξεύονταν εναντίον των παιχτών μας και των διαιτητών σε κάθε φάση συνέβαιναν στην Πάτρα, οι συνηθισμένοι διαιτητές που μας διαιτητεύουν θα είχαν διακόψει τον αγώνα τουλάχιστον πέντε φορές. Η τρομοκρατία που άσκησε στο ημίχρονο ο γενικός αρχηγός της Λάρισας στον εξαίρετο διαιτητή στο πρώτο ημίχρονο και στους βοηθούς τους έπιασε τόπο."
Ανακοίνωση Λάρισας: "Η αξιοπιστία ενός ανθρώπου φαίνεται από το κατά πόσο τα λεγόμενα (ή τα γραφόμενά) του δικαιώνονται στην πράξη. Ως εκ τούτου, κανείς νοήμων δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τις φανταστικές ‘‘καταγγελίες’’ της περί ‘‘τρομοκρατίας’’, ούτε -πολύ περισσότερο- τον ίδιο τον συγγραφέα της, ο οποίος πολλάκις έχει εκτεθεί στο παρελθόν.
Προφανώς, η απουσία του από το καθημερινό τηλεοπτικό “life style” τον έχει εξωθήσει σε ένα αγωνιώδες παραλήρημα αναζήτησης της δημοσιότητας, που έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του γραφικού. Ας του δώσει κάποιος λίγη σημασία. Κρίμα είναι…".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα