Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Διλμπέρης εναντίον δημοσιογράφων και διαιτησίας

Μπορεί ο Εθνικός Γαζώρου να πήρα το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Λαρισα μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως ο προπονητής του Παναγιώτης Διλμπέρης, δεν ε΄χασε την ευκαιρία στη συνέντευξη τύπου να τα "χώσει" σε δημοσιογράφους και διαιτησία!
Απόσπασμα των δηλώσεών του:«Το παιχνίδι μας αφήνει μια γεύση περίεργη, διότι πιστεύω ότι τις πολύ κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Επειδή ακούγονται και λέγονται πάρα πολλά και ο κάθε άσχετος λέει ότι του κατέβει, αυτή η ομάδα έχει διπλό πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Πρώτον δεν σκοράρει. Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Και δεύτερον δεν υπάρχει βάθος. Όλα αυτά τα προβλήματα δεν βλέπω να τα αναδεικνύει κανένας σας, πουθενά. Έχω δέκα τραυματίες και βάζω σήμερα τέσσερις από αυτούς να παίξουν. Τα γνωρίζετε όλοι αυτά τα προβλήματα, αλλά αναδεικνύεται άλλα πράγματα», τόνισε ο Παναγιώτης Διλμπέρης και συνέχισε αναφορικά με τη διαιτησία:
«Δεν υπάρχει σεβασμός από μεριάς διαιτησίας απέναντι σε αυτό που λέγεται Εθνικός Γαζώρου. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει μια κλασική περίπτωση πέναλτι που δεν μας δίνεται. Σήμερα, ο Σέρεμετ πιάνει από το κεφάλι τον Καπία και τον γκρεμίζει. Εάν δεν το κάνει, τότε εγώ είμαι τυφλός. Τα ίδια έχουν συμβεί με τον Φωκικό, με τον Βύζαντα, με τον Θρασύβουλο και με τον Εργοτέλη. Μηδέν σεβασμός. Θα μπορούσα να κάνω μια έκκληση, αλλά δεν νομίζω ότι έχει αποτέλεσμα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα