Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Γλυφάδα:"Επικίνδυνα ανίκανοι οι επόπτες Σγουράκης και Καλφάκης!"

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχει η Γλυφάδα ύστερα από το ισόπαλο 2-2 με τον Ρούβα...Η ομάδα των νοτίων προαστίων εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση εναντίον των "επικίνδυνα ανίκανων", όπως τους χαρακτηρίζει, Χανιωτών εποπτών της αναμέτρησης Καλφάκη και Σγουράκη...!
Η ανακοίνωση: «Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι που ορίζουν και εξουσιάζουν την διαιτησία μας έδωσαν το δικαίωμα να αντιληφθούμε ότι το σήριαλ με την ομάδα μας συνεχίζεται.
Οι ορισμένοι από τον σύνδεσμο Χανίων!! βοηθοί του άριστου κατά γενική ομολογία διαιτητή, κυρίου Σταθόπουλου από την Δυτική Αττική με τις τραγελαφικές τους υποδείξεις διέσυραν και υποβάθμισαν το ποδόσφαιρο.
Είναι κρίμα την προσπάθεια και των 22 ποδοσφαιριστών σε μια έδρα που ποτέ δεν παραπονέθηκε φιλοξενούμενη ομάδα να δυναμιτίζουν και να δημιουργούν οι κύριοι αυτοί πολεμική ατμόσφαιρα με τις απαράδεκτες υποδείξεις τους, αφήνοντας έκθετο τον διαιτητή που προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Το ότι δεν δημιουργήθηκαν χειρότερες καταστάσεις τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες του γηπέδου της Γέργερης οφείλετε καθαρά στην ψυχραιμία και τον πολιτισμό που διέπει και τις δυο ομάδες.
Δεν εκφράζουμε τον προβληματισμό μας και τα παράπονα μας για το θεαθήναι, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στους διαιτησιάρχες μας για την ...επικίνδυνη ανικανότητα των κυρίων Καλφάκη και Σγουράκη επικαλούμενοι την μαρτυρία του άψογου, 4ου διαιτητή συναδέλφου και συντοπίτη των προαναφερομένων κυρίου Ντοκάκη και το βίντεο του αγώνα.
Ελπίζουμε να μην επανέλθουμε με μελλοντικές ανακοινώσεις αλλά αν χρειαστεί θα το πράξουμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα