Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Πανθρακικός:"Φραστικές επιθέσεις, τραμπουκισμοί και ξυλοδαρμός του Παπαδόπουλου στο Κλεάνθης Βικελίδης!"

Βαριές καταγγελίες εναντίον του Άρη κάνει ο Πανθρακικός σε ανακοίνωσή του. Η ομαδα της Θράκης καταγγέλει πως στη Θεσσαλονίκη στον αγώνα των δύο ομάδων έγιναν..σόδομα και γόμορα και μεταξύ άλλων φραστικές επιθέσεις, τραμπουκισμοί, προπηλακισμοί και ξύλο στον Δημήτρη Παπαδόπουλο!
Απόσπασμα από την ανακοίνωση:"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας υπαλλήλων και οπαδών της ΠΑΕ Άρης. Δυστυχώς, αυτά που βιώσαμε στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 30 Μαρτίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" φέρνουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 2013 πολλά χρόνια πίσω. Τη φραστική επίθεση που δεχόταν από την αρχή του αγώνα ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων από booth που βρισκόταν στο χώρο των επισήμων.
Τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο κυπελλούχος Ευρώπης του 2004, ποδοσφαιριστής αναγνωρισμένης αξίας που είχε τιμήσει τη φανέλα με το εθνόσημο και ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, από "μεθυσμένους" μπράβους - υπαλλήλους μετά τη λήξη του αγώνα κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια. Τα πισώπλατα χτυπήματα είχαν ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής μας να μην προπονηθεί σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Τις φραστικές επιθέσεις που δέχτηκαν στο ημίχρονο και μετά τη λήξη του αγώνα οι προπονητές και ποδοσφαιριστές μας από διάφορους "περίεργους" που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο χώρο των αποδυτηρίων μας.
Οι συνθήκες τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο που ανάγκασαν τη διοίκηση της ομάδας μας να αναχωρήσει 2 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, κλεισμένη σε booth παρακολουθώντας τις εξελίξεις.
Ότι ο προπονητής της ομάδας μας Παύλος Δερμιτζάκης συνοδεύτηκε από διμοιρία της Ελληνικής Αστυνομίας στο χώρο όπου πραγματοποιείται η συνέντευξη Τύπου για να παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη μετά τη λήξη του αγώνα.
Ότι η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε από το γήπεδο μετά από σχέδιο πολεμικής ζώνης που εφάρμοσε η Ελληνική Αστυνομία αρκετές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα