Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Τέρμα από την Κόρινθο ο Μπεθάνης, ενδιαφέρεται για άλλη ΠΑΕ

Το είπε και το κανε ο Πάνος Μπεθάνης. Ο πρώην πια μεγαλομέτοχος της Κορίνθου αποφάσισε να αποχωρήσει από την Κόρινθο, εξαιτίας των γεγονότων των τελευταίων ημερών και την κόντρα φιλάθλων και Καντά που δυναμίτιζαν το κλίμα στην ομάδα. Με ανακοίνωσή του ο Μπεθάνης τονίζει πως η αποχώρησή του γίνεται για να μην βλαφθεί περαιτέρω η ομαδα ενώ η τύχη της Κορίνθου περναέι στη Θύρα 5...
Η ανακοίνωση Μπεθάνη:
«Αγαπητοί Φίλοι,
Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για μια παθιασμένη και ποιοτική εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι. Επιπλέον θα ήθελα να ανακοινώσω την άμεση παραίτησή μου και αποχώρηση από το πόστο του προέδρου της ΠΑΕ Νέα Κόρινθος.
Είμαι πεπεισμένος ότι λόγω των περιστάσεων και της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η παρουσία μου δεν βοηθάει αλλά και σε πολλές περιπτώσεις βλάπτει την ομάδα. Από σήμερα λοιπόν μεταφέρω τη διοίκηση και διαχείριση της ομάδας και των μετοχών μου σε 5 αγνούς φιλάθλους που πραγματικά είναι οι μονοί που μπορούν να βοηθήσουν την παρούσα στιγμή και να φέρουν την ομάδα εκεί που της αρμόζει.
Αυτοί είναι οι: Άγγελος Γερανάκης, Σπύρος Κουτσογκίλας, Νίκος Κοκκώσης, Γιώργος Ρούκης, Γιώργος Φουρναράκης.
Θα παραμείνω σιωπηλός υποστηρικτής και για πάντα φίλος. Στις επόμενες μέρες θα κάνω συνέντευξη και θα αναφερθώ στους λογούς της αποχώρησής μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και ιδιαιτέρα τον Κώστα Πολύδωρα, που από την πρώτη μέρα με στήριξε και έκανε τα πάντα για να αισθανθώ και εγώ Κορίνθιος»
Πηγές πάντως αναφέρουν πως ο Μπεθάνης δεν θα εγκαταλείψει το ελληνικό ποδόσφαιρο, και πως ήδη έχει αρχίσει διερευνητικές επαφές για να αναλάβει άλλη ομάδα επαγγλεματικής κατηγορίας..Τα όσαο έγιναν στην Κόρινθο το τελευταίο διάστημα ήταν απλά η αφορμή που έψαχνε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα της Πελοποννήσου, αναφέρουν οι κακές γλώσεες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα