Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Συνεχίζει τις ανακοινώσεις-κόλαφο η Παναχαϊκή

Συνεχίζει το μπαράζ ανακοινώσεων κατά...πάντων η Παναχαϊκή, και στη νεά της ανακοίνωση στρέφεται κατά πολλών,  απειλώντας με μηνύσεις δημοσιογράφους,αναφέρεται στην υπόθεση Σταθάκη, μιλάει για...ροζ στριγκάκια και δεν ξεχνάει και τον Αχιλλέα Μπέο!
Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
"Μήνυση και αγωγή κατά του δημοσιογράφου Χρήστου Βεργανελάκη, της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, του Πέτρου Σταθάκη και του Θανάση Κοταντούλα θα καταθέσουν η ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Αλέξιος Κούγιας και το πρώην μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Ρήγας για την συκοφαντική δυσφήμηση που διέπραξαν τα ως άνω πρόσωπα δια του εν υπογράφω άρθρου του Βεργανελάκη στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Πελοπόννησος.
Είμαστε βέβαιοι κ. Βεργανελάκη ότι χτες το βράδυ θα ξενυχτήσατε συμπαραστεκόμενος στους κυρίους Σταθάκη και Κοταντούλα.Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι μιλάτε πολλές ώρες της ημέρα μαζί τους, με το αζημίωτο φυσικά, μιλάμε για τις πληροφορίες, ενημερώστε τον κύριο Σταθάκη ότι ροζ στριγκάκια πουλάει και το Jumbo.

Ο Μπέος έφαγε ξύλο στην Νέα Σμύρνη, ο Σταθάκης γιαουρτώθηκε και έφαγε ξύλο στην Πάτρα, τον Δούρο τον κατηγορεί για κακούργημα ο εισαγγελέας και η Παναχαϊκή κερδίζει.
Προβλέπουμε πολύ άσχημο καλοκαίρι και για εσάς και για τους Ρώσους, Έλληνες επενδυτές. Από εδώ και πέρα το έργο είναι πολεμικό".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα