Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ήδη με πολλά προβλήματα πάνω από τους μισούς φάκελους αδειοδότησης...Αναμένεται νέο φετινό σήριαλ!

Το φετινο σήριαλ των φακέλων αδειοδότησης των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, αναμένεται να μας κρατήσει σε...εγρήγορση και αυτό το καλοκαίρι!
Όπως κάθε χρόνο από τότε που θεσπίστηκε το μετρο της αδειοδότησης, είναι βέβαιο πως θα γίνει ξανά το έλα να δεις από τις ομάδες προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο ΟΚ από την ΕΠΟ.
Ήδη τα πρώτα στοιχεία για φέτος διόλου ενθαρρυντικά δεν είναι. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sportday τουλάχιστον οι μισές ομαδες τις Σούπερ Λιγκ έχουν πρόβλημα αυτή τη στιγμή!
Ενδεικτικά αναφέρουμε πως ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ χρειάζεται να καταθέσουν εγγυητικές επιστολές ύψους 15 και 12 εκατ. ευρώ αντίστοιχα για να καταφέρουν να πάρουν άδεια...
Αυτό που αναφέρει το δημοσίευμα είναι ότι οι ομάδες που δεν θα έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα συμμετάσχουν μεν στο επόμενο πρωτάθλημα, έχοντας ωστόσο αρκετούς περιορισμούς στις κινήσεις τους. Σε περίπτωση, για παράδειγμα, που ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ δεν πάρουν άδεια, θα έχουν κάποιους περιορισμούς από την ΕΠΟ ως προς τις μεταγραφές τους.
Οι προβληματικές ομάδες θα μπορούν να πάρουν μόνο τέσσερις παίκτες πάνω από 24 ετών, όσους επιθυμούν κάτω από 24 ετών και να κάνουν τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων. Όσο για το πότε θα βγουν οι αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις, αυτό αναμένεται να γίνει μετά τα πλέι οφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα