Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Κρασσάς:"Η ΑΕΚ ήταν μπουρδέλο, γι'αυτό κατάντησε έτσι!"

Με σκληρά λόγια μίλησε ο πρώην άσος της Ένωσης Σίμος Κρασσάς. Ο Κρασσάς σε δηλώσεις του  στην κυπριακή ιστοσελίδα «kerkida.net» είπε με απλά λόγια πως η ΑΕΚ ήταν "μπ...ο" για αυτό και κατάτησε όπως είναι τώρα..!
Απόσπασμα των δηλώσεών του:
«Όταν έφτασε η ΑΕΚ να έχει 30.000 εισιτήρια διαρκείας και να μπαίνουν χορηγοί που βοηθούσαν την ομάδα, διάφοροι έσπευσαν να καρπωθούν των εσόδων... Μάνατζερ, κόλπα με τα συμβόλαια κι άλλοι πολλοί εξωγενείς παράγοντες, διαλύοντας μία προσπάθεια που είχε ξεκινήσει να δημιουργείται και είχε όλο το μέλλον μπροστά της, παρότι οι Μπούρμποι και οι Κρασσάδες έπαιζαν κόντρα στον Ολυμπιακό, για παράδειγμα, των Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς και Τουρέ.
Η κατάσταση ήταν ένα μπουρδέλο. Πραγματικά κρίμα για τον κόσμο και όλους όσοι αγαπάνε αυτή την ομάδα. Έζησα και αγάπησα την ΑΕΚ, όπως με αγάπησε η ομάδα και ο κόσμος της. Δεν είναι τυχαίο που από τότε που έφυγα έχω λάβει στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook περισσότερα από 2000 μηνύματα. Ο κόσμος ξέρει και αναγνωρίζει».
 Στη συνέχεια ο Κύπριος άσος τόνισε: «Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα είναι -όσο κι αν ενοχλεί- πως όπως έστρωσαν... κοιμήθηκαν, το σύστημα που επικρατούσε ήταν σίγουρο ότι με μαθηματική ακρίβεια θα... βούλιαζε την ΑΕΚ. Ήταν ένας... βούρκος που διέλυσε όλα όσα προσπαθούσαν κάποιοι να... χτίσουν σε βάθος χρόνου, διέλυσαν την ομάδα από την περίοδο 2007-08 κι έπειτα, είναι κρίμα μία ομάδα με τέτοια ιστορία και τόσο κόσμο να υποβιβαστεί», για να καταλήξει λέγοντας: Δυστυχώς, όμως, και το επαναλαμβάνω, όπως... έστρωσαν θα κοιμηθούν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα