Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Εξώδικο κατά Δένδια ο Απόλλων Αθηνών!

Εξοργισμένοι είναι οι διοικούτες του Απόλλωνα Αθηνών με τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με την Λάρισα και σκοπεύουν να προχωρήσουν μάλιστα σε εξώδικο εναντίον του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αλλά και του ίδιου του Υπουργού, Νίκου Δένδια!
Η ΠΑΕ Απόλλων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες μετά την απρόκλητη επίθεση ανδρών των ΜΑΤ σε φίλους της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Λάρισα. Μάλιστα, είναι ήδη έτοιμη και πρόκειται να επιδοθεί η καταγγελία - διαμαρτυρία - πρόσκληση με επιφύλαξη δικαιωμάτων προς το Υπουργείο και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαο Δένδια.
Μέλημα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αποτελεί και η σωστή ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης. Για το λόγο αυτό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής έχει κάνει ήδη δηλώσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς "Sentra FM", "Στο Κόκκινο" και "Αρένα FM - Θεσσαλονίκης" ενώ το ερχόμενο Σάββατο θα κάνει το ίδιο μέσω του "ΣΚΑΪ"».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα