Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Χανιά:"Σε αντίθεση με τις αγριότητες του πρώτου γύρου, οι παίχτες του Αστερα Μαγούλας αποχώρησαν απ το γήπεδο με συγχαρητήρια, αγκαλιές και απόλυτη ηρεμία!"

Μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων από αυτή που παρουσιάζει ο Αστέρας Μαγούλας (ρίψη κροτίδων, αυγών, προπηλακισμοί), αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση των Χανίων, σχετικά με το μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι. Οι Χανιώτες υποστηρίζουν πως οι παίχτες της Μαγούλας αναχώρησαν από το γήπεδο σε συνθήκες απόλυτης ηρεμίας και εναγκαλισμών εν αντιθέσει με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Μαγούλα που όπως υποστηρίζει έγιναν αγριότητες!
Απόσπασμα της ανακοίνωσης του ΑΟΧ:
"Η διοίκηση του ΤΑΠ Α.Ο. Αστ. Μαγούλας, μη σεβόμενη τον κόπο και τη δίκαιη επικράτηση των ποδοσφαιριστών της στον αγωνιστικό χώρο, επέλεξε να εκδώσει μια εμπρηστικού χαρακτήρα ανακοίνωση και να κλέψει τις εντυπώσεις από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές που ήταν οι παίκτες της. Θα μπορούσαμε να θυμίσουμε απλά τον ξυλοδαρμό των ποδοσφαιριστών μας στην ανάπαυλα του περσινού ματς και συγκεκριμένα των Νούνο, Φάμπιο και Τσαρτσίδη σε χώρο που βρισκόταν υπό τον έλεγχο και την ευθύνη του ΤΑΠ Αστ. Μαγούλας όπως επίσης και την επίθεση κατά μέλους της αποστολής μας στον πρώτο γύρο. Σε αντίθεση με τις παραπάνω αγριότητες, οι ποδοσφαιριστές του ΤΑΠ Αστ. Μαγούλας αναχώρησαν από το στάδιο την Κυριακή, αφού δέχτηκαν τα συγχαρητήριά μας σε κλίμα απόλυτης ηρεμίας εναγκαλιζόμενοι με τους συναδέλφους της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα