Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Παρελθόν ο Φυντάνης από το Βύζαντα!

Πολύ λίγο πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο του Βύζαντα Μεγάρων ο Ηλίας Φυντάνης...Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε σήμερα (2/4) τη λύση της συνεργασίας τους, με αφορμή πως ο Φυντάνης έλειπε από την προπόνηση και είχε υποσχεθεί στους παίχτες πως θα βάλει πλάτη προκειμένου να πληρωθούν τα χρηματικά ποσά που τους χρωστώνται!
Η ανακοίνωση του Βύζαντα:«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ηλια Φυντάνη.
Εδώ και ώρες με κατάπληξη παρακολουθούμε διαρροές στον ηλεκτρονικό τύπο για δήθεν συζητήσεις που αφορούν οργανωτικά και οικονομικά θέματα μεταξύ ημών και του Κου Φυντανη καθώς και για “τελεσίγραφα” που μας έχουν επιδοθεί. Όλη αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ωρών σε συνδυασμό με την απουσία οποιασδήποτε διάψευσης των δημοσιευμάτων από τον προπονητή αλλά και την επιδεικτική προσπάθεια του να αποφύγει οποιαδήποτε επικοινωνία με μέλη της διοίκησης καθιστούν αδύνατη την περαιτέρω συνεργασία μας.
Ευχόμαστε στον πρώην πλέον προπονητή μας κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία και τον ευχαριστούμε για τις όντως σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο. Θα θέλαμε παρόλα αυτά να του υπενθυμίσουμε ότι κανείς δεν μπορεί να βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από αυτά της ομάδας
Ο Μεγαλομέτοχος, Κωνσταντίνος Κοσσυβάκης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα