Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Καταγγέλει τη φιλοξενία του Ηρακλή η Λάρισα

Η ήττα από τον Ηρακλή έφερε μουρμούρες στη Λάρισα, με τη βυσσινή ΠΑΕ να έχει παράπονα εκτός των άλλων και από τη φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη. Έτσι η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση επιτιθέμενη τόσο στον Ηρακλή όσο και στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, κατηγορώντας και τους δύο για τη φιλοξενία και για ελλιπή προστασία.
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:«Σύμφωνα με το άρθρο 11 της Οικονομικής Εγκυκλίου του πρωταθλήματος, η φιλοξενούμενη ΠΑΕ έχει δικαίωμα να προσκομίσει κατάσταση (λίστα) έως 30 ατόμων τουλάχιστον δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και – κατά συνέπεια – η γηπεδούχος ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη, βάσει κανονισμού, να τους φιλοξενήσει.
Για κάποιο περίεργο λόγο στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας στο Καυταντζόγλειο Στάδιο:
Α) Η γηπεδούχος ΠΑΕ Ηρακλής μας διεμήνυσε ότι θα πρέπει να στείλουμε την ανωτέρω λίστα, επτά (7) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και όχι το αργότερο δύο (2), όπως ορίζει ο κανονισμός.
Β) Τα 30 άτομα από τη λίστα της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 (μεταξύ των οπαίων και παιδιά), λίγα λεπτά μετά από την είσοδό τους στον χώρο της κερκίδας που μας είχε υποδειχθεί, δέχτηκαν αναίτιο προπηλακισμό με λεκτική και σωματική επίθεση από δεκάδες φίλων της γηπεδούχου ΠΑΕ.
Γ) Η επίσημη ΠΑΕ Ηρακλής και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όχι μόνο δεν μερίμνησαν για την ασφάλεια και τη φιλοξενία των 30 ατόμων ως ήταν υποχρεωμένοι, αλλά ενεργώντας εντελώς αυθαίρετα και παράνομα, τους εκδίωξαν από το Καυταντζόγλειο Στάδιο λέγοντας πως «αν δεν φύγετε, ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει». Κι είναι περίεργο γιατί κανείς κανονισμός δεν προέβλεπε πως πρέπει να παρακολουθήσουν τον αγώνα από ένα καφέ στην Ηλιούπολη.
Μετά από το θλιβερό αυτό γεγονός, καταγγέλλουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αλλά και την επίσημη ΠΑΕ Ηρακλής για την απαθή, απαράδεκτη, αυθαίρετη και αντικανονική στάση τους.
Δεν ξέρουμε αν αυτές οι ανακοινώσεις προσφέρουν επί της ουσίας ή αλλάζουν κάτι στην πράξη, όμως, το σίγουρο είναι ότι τέτοιους είδους ‘‘μικρές’’ συμπεριφορές, μικραίνουν ακόμη περισσότερο το πρωτάθλημα της Football League.
ΠΑΕ ΑΕΛ 1964». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα