Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μετακόμιση της Βέροιας στο AEΛ FC Arena, και οι φήμες για συγχώνευση Λάρισας-Βέροιας!

Συνάντηση είχαν οι πρόεδροι της Βέροιας και της Λάρισας, Γιώργος Αρβανιτίδης και Κώστας Πηλαδάκης προκειμένου να συζητήσουν διάφορα θέματα που άπτονται της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η ενδεχόμενη μετακόμιση της Βέροιας στο AEL FC Arena για τα εντός έδρας παιχνίδια της, κάτι που δεν βρήκε αρνητικό τον Πηλαδάκη με τα ανάλογα ανταλλάγματα φυσικά. Το δημοτικό γήπεδο βέροιας συνεχίζει να προβληματίζει τον Αρβανιτίδη ο οποίος και ψάχνει άλλο γήπεδο για να στεγάσει τα όνειτα της Βέροιας για τη νέα χρονια...Οι δύο πλευρές συζήτησαν ακόμα και για άλλες εμπορικές συνεργασίες.
Το πιο πιπεράτο νέο όμως από τη συνάντηση των δύο προέδρων ήταν οι φήμες πως συζητήθηκε συγχώνευση Βέροιας και Λάρισας! Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ είναι γνωστά με τον Πηλαδάκη να τονίζει πως δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομαδα από ανεύρεση άλλου ΑΦΜ ή η Λαρισα θα υποβιβαστεί Γ Εθνική. Η πλευρά της Λαρισας φαίνεται να έριξε διερευνητική κρούση στον Αρβανιτίδη για συγχώνευση, όμως ο δεύτερος φέρεται να απέρριψε αρχικά αυτό το σενάριο που αναστάτωσε τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.
Διαψευσεις έγιναν από παράγοντες των δύο ομάδων, ανεπίσημα βεβαια, και φαίνεται πως προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα