Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ναυάγησε των επενδυτών στην Δόξα Δραμας ελέω..Σάμιου

Δεν θα προχωρήσουν τελικά οι αδελφοί Σεργιάδη στην ανάληψη της ηγεσίας της Δόξας Δράμας..Οι υποψήφιοι επενδυτές με ανακοίνωσή τους τονίζουν πως κάνουν πίσω και ρίχνουν την ευθύνη για το ναυάγιο στον πρόεδρο του σλλόγου Θανάση Σάμιο!
Η ανακοίνωση: «Aθήνα 18/7/13
Σεργιάδης Λεωνίδας
Επιστολή ενημέρωση
Κύριε Σάμιε Αθανάσιε αντιλαμβάνομαι ότι κάθε απόφαση θέλει τον χρόνο της και μάλιστα όταν είναι για την τύχη ενός ιστορικού σωματείου, όπως είναι η Δόξα Δράμας, που είναι η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Μετά από 4 ραντεβού και τελευταία 2 με τον νομικό σας σύμβουλο, τον Αργύρη Λίβα, που τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που έδειξε για την πιθανή μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, καταλάβαμε ότι δεν έχετε διάθεση να πουλήσετε. Παρόλο που σας επισημοποιήσαμε γραπτώς τις προθέσεις μας να πάρουμε την ομάδα. Έτσι και εμείς σήμερα αποφασίσαμε να αποσύρουμε την πρόταση μας γραπτώς, διότι ο χρόνος τρέχει από Τρίτη, Σαββάτο και από Δευτέρα Κυριακή και είναι εις βάρος της ομάδας και των φιλάθλων της.
Σας αφήνουμε να πάρετε τις όποιες αποφάσεις σας πλέον για το καλό της Δόξας μας. Εμάς πλέον δεν μας αφορά η δική σας η απόφαση για το τι σκοπεύετε να κάνετε. Αλλά για τα αρνητικά και την διαχείριση μέχρι τώρα των συναντήσεων ξέρετε πολύ καλά ότι δεν ευθυνόμαστε. Εμείς, αν και εσείς είστε ο πωλητής μέχρι τώρα, γραπτώς δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας, ενώ αντιθέτως από εμάς έχετε 2 φορές την πρόταση μας, διότι όπως είχατε πει τα γραπτά είναι αυτά που μένουν και οι σοβαρές προτάσεις γίνονται πάντα γραπτώς. Επειδή δώσαμε τελεσίγραφο και προφορικά στον νομικός σας σύμβουλο από την προηγούμενη επαφή μας τελειώνει σήμερα εδώ το θέμα για εμάς.
Σεργιάδης Λεωνίδας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα