Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Μεχρι 31/7 οι δηλώσεις για Γ Εθνική και...όποιος αντέξει!

Οι ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο πρωωτάθλημα της Γ Εθνικής θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου να καταθέσουν τη σχετική δήλωση που έθεσε στη διάθεσή τους η ΕΠΟ συνοδευόμενη από το παράβολο των 500 ευρώ και το απαραίτητο παραχωρητήριο για το γήπεδο που θα χρησιμοποιούν ως έδρα.
Και...χωρίς καμία παράταση όπως δηλώνουν οι φορείς της ΕΠΟ!
Για να δουμε λοιπόν,πόσες θα είναι οι ομαδες που θα κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, μιας και ήδη πολλές ομάδες που κέρδισαν την άνοδό τους στα γήπεδα, κυρίως επαρχιακές εκφράαζουν αδυναμία να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της νέας κατηγορίας...Αλλά και ομάδες της Β Εθνικής είναι πιθανό να δηλώσουν τελικά συμμετοχή στη Γ Εθνική, αδυνατώντας να πληρώσουν τα 500.000 ευρώ που είναι το σχετικό παράβολο συμμετοχής...Το σίγουρο είναι πως αναμένονται εκπλήξεις...
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει στη δημοσιότητα τη Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014. Τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στην κατηγορία θα πρέπει έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 να καταθέσουν στην Ε.Π.Ο. τη Δήλωση Συμμετοχής, συνοδευόμενη από το αναλογούν παράβολο (500 ευρώ) και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες. Υπενθυμίζεται ότι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League θα λήξουν στις 25.07.2013 και μετά τις 31.07.2013 καμία παράταση δεν θα δοθεί από την Ομοσπονδία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα