Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Monsters:"Η Λάρισα δεν πρέπει να παέι στη Γ Εθνική!"

Οι οπαδοί της Λάρισας ασφαλώς και δεν είναι καθόλοθυ ευχαριστημένοι με την κατάσταση στα διοικητικά και οικονομικά της ομάδας, που ενδεχομένως να προκαλέσει τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ Εθνική και εξέδωσαν ανακοίνωση εναντίον όλων όσων"βολεύονται" από τον υποβιβασμό της ΑΕΛ...
Απόσπασμα της ανακοίνωσης:"Κατά τη γνώμη μας αυτό που συμβαίνει είναι απόρροια της επιλογής του "τσάμπα" που έχουν αυτή τη στιγμή όλοι οι εμπλεκόμενοι με την ομάδα. Όλους εκτός από τον κόσμο της ΑΕΛ τους βολεύει ο υποβιβασμός στη Γ.
Την ΑΕΛ την έριξαν τα στημένα και αναγνωρίζουμε στον Πηλαδάκη ότι έμεινε έξω απ αυτά αλλά δεν τη χρέωσαν. Τώρα θέλει να τη ρίξει μόνος του. Το ίδιο μας κάνει. Το θεωρούμε κι αυτό πόλεμο στην ομάδα. Οι υποτιθέμενοι επενδυτές Πλεξίδας, Αρβανιτίδης εκτός από το γέλιο που απλόχερα μας πρόσφεραν τις προηγούμενες μέρες ξεκαθάρισαν ότι η ΑΕΛ θα πρέπει να πάει στη Γ. Και κόντρα σ όλους αυτούς η Ερασιτεχνική ΑΕΛ που δεν θέλει η καημένη αλλά ετοιμάζεται εδώ και κάποιους μήνες να αναλάβει την ομάδα στη Γ.
Θέλουμε να πούμε σε όλους αυτούς για μια ακόμη φορά τα εξής:
1. Η ΑΕΛ είναι αυτή τη στιγμή ομάδα της fl και σ αυτή την κατηγορία θα πρέπει να δηλωθεί να παίξει μέχρι τις 25/7
2. Η ΑΕΛ έχει έδρα που έγινε με αγώνες του κόσμου της τους οποίους δεν μπορούν να αναπληρώσουν τα χρήματα (και το είδαμε και με άλλες ομάδες) και στην έδρα αυτή θα παίζει ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ στους αιώνες των αιώνων αμήν. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ο Πηλαδάκης ο Γραβάνης ο Πλεξίδας ο Αρβανιτίδης τα super market Λάρισα η ΕΒΓΑ της γειτονιάς και γενικά όποιος βλέπει τίποτα περίεργα όνειρα για το γήπεδο αυτό.
3. Περιμένουμε να δηλωθεί κανονικά η ομάδα στη Β. Στην περίπτωση που επιλεγεί η ξεφτίλα του υποβιβασμού να ξέρουν όλοι πως έχουμε τη διάθεση και τη δύναμη να χαλάσουμε τα σχέδια οποιουδήποτε θελήσει να κινηθεί υπόγεια για να αποκτήσει τσάμπα αυτό που για μας είναι το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο MONSTERS – LARISSA".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα