Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Καβάλα:"Είναι ψέμα πως θα πέσουμε στη Γ Εθνική λόγω οικονομικών προβλημάτων!"

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες στην Καβάλα πως η ομάδα της Μακεδονίας δεν θα δηλώσει συμμετοχή για το νέο πρωτάθλημα της Β Εθνικής λόγω οικονομικών προβλημάτων και πως ετοιμάζεται ήδη για Γ Εθνική!
Με επίσημη ανακοίνωσή τους όμως οι διοικούντες της Καβάλας διαψεύδουν τις παρούσες φήμες τις οποίες χαρακτηρίζουν ανυπόσταστες και ψευδείς!
Αναλυτικά αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νέα Καβάλα διαψεύδει κατηγορηματικά όσα σενάρια βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας στον ηλεκτρονικό Τύπο κυρίως, περί υποβιβασμού της ομάδας, λόγω οικονομικών προβλημάτων, στη Football League 2. Τα χαρακτηρίζει ανυπόστατα και ψευδή, τα οποία αποβλέπουν στο να πλήξουν το κύρος και την ιστορία της ομάδας.
Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αντίθετα, σε απάντηση της φαντασίωσης κάποιων, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Νέα Καβάλα δηλώνει ότι σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα, για την καλύτερη δυνατή αγωνιστική παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα της Football League».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα