Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Ανοιχτή πρόσκληση στον...οποιονδήποτε στη Γ.Σ. του Φωκικού

Ο...οποιοσδήποτε μπορεί να είναι παρών στη ΓΣ του Φωκικού που θα πραγματοποιηθεί στις 22/7. Ο πρόεδρος της ομάδας Σίμος Παπαδηνητρίου προχώρησε σε αυτή την κίνηση μιας και τα οικονομικά δεδομένα της ομαδας είναι...όχι και πολύ ανθηρά και ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα πως μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βαρος της φετινής χρονιάς. Έτσι πλην των μετόχων, ο κάθε φίλαθλος της ομάδας της Άμφισσας καλείται να βοηθήσει τον Φωκικό.
Η ανακοίνωση: «Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ ενημερώνει ότι στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Δελφών καλούνται και οι απλοί φίλαθλοι (μη μέτοχοι) να συμμετάσχουν λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων που βρίσκονται στην σημερινή ατζέντα καθώς και των εξελίξεων που τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Επιπλέον επιθυμούμε να ζητήσουμε συγνώμη αν εκ παραδρομής κάποιος μέτοχος δεν έλαβε την πρόσκλησή του και καλείται και αυτός μαζί με τους υπόλοιπους να παραβρεθεί στην Συνέλευση».

*Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΣ του Φωκικού, η ομάδα της Άμφισσας αποφεύγει προς το παρόν το Πρωτοδικείο, αλλά ο Σίμος Παπαδημητρίου συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους επενδυτές προκειμένου η ομ΄δα να σταθεί ανταγωνιστικά στο νέο πρωτάθλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα