Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Αθώοι Γιαννιτσά, Πιερικός (Οποία έκπληξις...)

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β’ - Γ’ Εθνικής αθώωσε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πιερικό για την υπόθεση των ετημένων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.Ο λόγος για  το μεταξύ τους ματς στις 15 Μαΐου, που είχε λήξει 3-1 υπέρ των Γιαννιτσών, ενώ αθώα κρίθηκε η Αναγέννηση και για την αναμέτρηση με την Καλλονή, που διεξήχθη στις 22 Μαΐου και είχε λήξει με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας της Λέσβου.
Οποία έκπληξις από μια Επιτροπή της ΕΠΟ που έχει αθωώσει στο παρελθόν τον κάθε πικραμένο, προσπαθώντας να πείσει το ποδοσφαιρικό κοινό πως όλα είναι μια σκευωρία εναντίον των πεντακάθαρων ομάδων...
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτές πειθαρχική παράβαση, για το μεταξύ τους αγώνα στις 15.05.2013.
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ από την αποδιδόμενη σε βάρος της κατηγορία (ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ, 22.05.2013)».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα