Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Σαββίδης:"Δεν θέλω να κλέψω τη νίκη της Μέταλιστ"

Σε ρωσικό Μέσο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «ua.tribuna.com» μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης σχετικά τα πλάνα που έχει για τον «δικέφαλο».
Ο Σαββίδης όσον αφορά την ενδεχόμενη τιμωρία της Μέταλιστ τόνισε: «Δεν χρειάζομαι τέτοιες νίκες. Δεν θέλω να τους πάρω την νίκη».
Και συνέχισε:«Τα πολλά λεφτά από μόνα τους δεν… κάνουν την ομάδα. Τι γίνεται στην Ζενίτ ή μέχρι και πριν λίγο καιρό στην Ανζί; Πάρτε τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη και ρωτήστε τους που θέλουν να πάνε: Στην Ζενίτ ή σε μία από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Στην Ρωσία δεν υπάρχει ομάδα όπου οι οπαδοί της να στηρίζουν τόσο πολύ την ομάδα τους όπως στον ΠΑΟΚ! Κάτι πήγε να γίνει με την ΤΣΣΚΑ, κάπως καλά ήταν τα πράγματα με την Ζενίτ, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ. Ως τώρα έχουμε πάνω από 10.000 διαρκείας. Κάποια χρονιά που ο ΠΑΟΚ δεν είχε επενδυτή αγόρασαν 25.000 άνθρωποι εισιτήριο διαρκείας. Για να βοηθήσουν την ομάδα. Και στην Ρωσία πουλάνε εισιτήριο με 50 και ρωτάνε γιατί όχι 30; Ακόμα θυμάμαι πλούσιους ανθρώπους στην Ρωσία να μου ζητάνε πρόσκληση για να μπουν στο γήπεδο. Κανείς δεν θέλει να πληρώσει. Κάποια στιγμή είχαμε πουλήσει μόνο δέκα διαρκείας!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα