Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ο Πλεξίδας νέο αφεντικό στην ΑΕΛ, ο Λυράκης και οι...Σακαφλιάδες!

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας είναι ο νέος χρηματοδότης της ΑΕΛ, μετά από βραδια-θρίλερ στην ψηφοφορία των μελών της Λάρισας.
 Από τα 160 μέλη της ΑΕΛ ψήφισαν τα 146 με τον Πλεξίδα να παίρνει 73 ψήφους και τον Κιούση 63 ενώ δέκα ψήφισαν παρόν.
Πριν την έναρξη της ψηφοφορίας διαφαινόταν πως ο Νίκος Λυράκης, πρώην χρηματοδότης της Κέρκυρας έμπαινε δυνατά στην διεκδίκηση της ΑΕΛ και ακουγόταν πως είναι και φαβορί(!)για την ανάληψη της ηγεσίας της ομάδας, όμως τελευτίας στιγμή απέσυρε την υποψηφιότητά του, όπως το ίδιο έκανε και κίνηση Λαρισαίων επιχειρηματιών.
Την ίδια στιγμή που ο Πλεξίδας αναλάμβανε τη Λάρισα ο σύνδεσμος φιλάθλων των Τρικάλων "Σακαφλιάδες", εξέδιδε ανακοίνωση-λάβρο εναντίον του Πλεξίδα και καλεί τους Λρισαίους να περιμένουν τί τους...έρχεται!Η ανακοίνωση:
"Ακόμα πιο γελοίος. Σου απαγορεύουμε να βάζεις στο στόμα σού την πόλη μας και την ιστορική μας ομάδα… Απέτυχες να την διαλύσεις διότι υπάρχουμε εμείς… Όλα σε αυτή την ζωή πληρώνονται και θα πληρώσεις…
Σου έχουμε κόψει καφέδες και ποτά στην Ασκληπιού. Θα είσαι ανεπιθύμητος για μια ζωή… Πες στους Λαρισαίους για την πλαστή σου εγγυητική και πως έφτασες την ομάδα από την Β΄ στην Δ΄… Πες πόσα κονόμησες και πες μας που είναι τα 200 χιλιάρικα που άφησες ταμείο να τα πάρουμε… Ο τραμπουκισμός εκεί θα είναι πιο μεγάλος. Καλούμε όλη την φίλαθλη πόλη να τον περιμένει…".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα