Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δικηγόρος Θωμά Μητρόπουλου:"Ο Μέσι πρέπει να φάει ισόβια!"

Συνεχίστηκε (30/9) η δίκη για τους στημένουα γώνες, και ως αναμενόμενο ακούστηκαν γλαφυρές καταθέσεις από τους πρωταγωνιστές και κατηγορούμενους. Αναφέρουμε εδώ την παρέμβαση του δικηγόρου του Θωμά Μητρόπουλου, που τόνισε πως με τη λογική της UEFA ο Μέσι πρέπει να φάει...ισόβια μιας και βγαίνει πάντα μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα!
Τα λόγια του Νίκου Αντωνιάδη:«Ο Θωμάς Μητρόπουλος θα κάνει αγωγή στην UEFA και στην Betfair και θα το αποδομήσουμε αυτό το αίσχος. Με τη λογική της UEFA ο Μέσι πρέπει να φάει ισόβια που βγαίνει συνεχώς μόνος του με τον τερματοφύλακα λες και οι αντίπαλοι είναι στημένοι».
 
Έτσι, προκλήθηκε νέα αντίδραση από πλευράς της εισαγγελέα που φρόντισε να υπογραμμίσει: «Εδώ μας λέτε ότι όταν κερδίζει το φαβορί είναι το φυσιολογικό. Αλλά όταν δεν κερδίζει το φαβορί, πάλι είναι φυσιολογικό. Γιατί λέτε ότι το φαβορί μπορεί να είναι αδιάφορο ή μπορεί να έχει βάλει τα δεύτερα. Άρα ήρθατε εδώ να μας πείτε ότι όλα είναι φυσιολογικά. Σας διαβάζω το εξής διάλογο του 2011: Αυτοί θα παίξουν κανονικά. Οι άλλοι θα παίξουν τσουκου τσουκου, τι σημαίνει το  τσουκου τσουκου;».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα