Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Λευκαρίτης:"Κακό όνομα στην UEFA ο ΠΑΟΚ"

Στο Αθλητικό Μετρόπολις μίλησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Μάριος Λευκαρίτης αναφερόμενος στη νέα τιμωρία έδρας που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ από την ΟΥΕΦΑ.Ο Λευκαρίτης χαρακτήρισε την ποινή αυστηρή μεν αλλά τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κακό όνομα στην Ουέφα...
«Είναι οπωσδήποτε αυστηρή και παραδειγματική. Από τη στιγμή που οι κανονισμοί προβλέπουν τις ποινές αυτές είναι καλύτερα να προετοιμάζεσαι για τα χειρότερα παρά για τα ελαφρύτερα. Πρέπει οι άνθρωποι όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και όλων των ομάδων να το γνωρίζουν αυτό, προτού πέσουν οι καμπάνες.
Σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή ο ΠΑΟΚ παραβίασε τον κανονισμό. Κάποιος πρέπει να φταίει για αυτό. Όχι όμως η ΟΥΕΦΑ που έκανε τη δουλειά της. Κάποιος στον ΠΑΟΚ δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι ομάδες ότι δεν είναι δύσκολο για έναν παρατηρητή να μετρήσει τους 75 που επιτρέπει ο κανονισμός να εισέλθουν το γήπεδο. Όταν ξέρεις ότι είναι 22 οι ποδοσφαιριστές, περίπου οκτώ το τεχνικό τιμ και καμιά δεκαριά οι διοικητικοί μένουν άλλοι 35. Είναι πολύ εύκολο, επομένως, να εντοπιστούν οι υπεράριθμοι.Όταν κάποιος παρουσιάζεται διαρκώς ενώπιον ενός δικαστηρίου, όπως καταλαβαίνετε βγάζει κακό όνομα. Οπότε είναι πιο εύκολο να του επιβάλλεις μια αυστηρή ποινή. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ποινή αυτή εκδόθηκε λόγω του κακού ονόματος του ΠΑΟΚ. Βγήκε λόγω του παραπτώματος. Για αυτό το λόγο πρέπει να προσέχουμε πως ενεργούμε εμείς και να μην βλέπουμε συνέχεια φαντάσματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα