Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Nova:"Αιχμάλωτος του ΣΚΑΙ ο Αλαφούζος!"

Συνεχίζεται η κόντρα Nova και Παναθηναίκού, με πυρά κατά Αλαφούζου και ΣΚΑΙ!
Με ανακοίνωσή του, το συνδρομητικό κανάλι τονίζει ότι δεν είναι δυνατόν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ζητά να σταματήσει η ταύτισή της με τον ΣΚΑΪ, από τη στιγμή που μέσω επίσημων εγγράφων φαίνεται η απόλυτη «αιχμαλωσία» της από το συγκρότημα του Γιάννη Αλαφούζου.

Απόσπασμα της ανακοίνωσης: «Τη στιγμή που ο ΣΚΑΪ συνεχίζει τις αήθεις επιθέσεις του κατά της Nova, μέσα από τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές του στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, συνεχίζει να εμπλέκει και να κρατάει “όμηρο” των συμφερόντων του τον Παναθηναϊκό. Η “πράσινη” ΠΑΕ στην επιστολή της προς τη Super League, αναφερόμενη προς τη Nova, ζητά “Να σταματήσετε τη συστηματική ταύτιση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΣΚΑΪ, που είναι νομικά αβάσιμη και κακόπιστη”.
Πώς μπορεί, όμως, να πάψει η ταύτιση μεταξύ της διοίκησης του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού, όταν μέσα από επίσημα έγγραφα φαίνεται η απόλυτη “αιχμαλωσία” του συλλόγου από το συγκρότημα του Αλαφούζου. Ο Παναθηναϊκός είναι όμηρος επιχειρηματικών συμφερόντων και χρησιμοποιείται ως “ασπίδα” από τον ΣΚΑΪ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα