Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

"Ευχαριστούμε το Ρομπέρτο που...έμπαζε νερά!"

Με ανακούφιση και ειρωνία προς το τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ριμπέρτο υποδέχτηκαν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας την ισοπαλία της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της χώρας,  επικεντρώνονται κυρίως στο λάθος του Ισπανού τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων», το οποίο έδωσε στους «αετούς της Λισσαβώνας» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ρομπέρτο έχει περάσει από τη Μπενφίκα στο παρελθόν και δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις!

«Στη λίμνη του φωτός («Ντα Λουζ») ο Ρομπέρτο ήταν αυτός που έμπαζε νερά», αναφέρει το πρωτοσέλιδο της «A Bola», με την «O Jogo» να προσθέτει: «Είναι αλήθεια: Ο Ρομπέρτο φέρνει βαθμούς». Η «Record» είναι πιο... ευγενική απέναντι στον Ισπανό γκολκίπερ, τονίζοντας: «Ο συμπαθής Ρομπέρτο βοήθησε τη Μπενφίκα», η ιστοσελίδα publico.pt αναφέρει: «Ο Ρομπέρτο έσωσε τη Μπενφίκα», στο ίδιο μήκος και η dn.pt, τονίζοντας: «Ο Ρομπέρτο έσωσε τη Μπενφίκα από την ελληνική τραγωδία στην “πισίνα”», ενώ η maisfutebol.pt γίνεται πιο ειρωνική με το: «Πάντα μπορείς να βασίζεσαι στον Ρομπέρτο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα