Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

"Ο Παναιγιάλειος είναι εκτός κατεστημένου!"

Η διαιτησία του αγώνα με τον Φωκικό και η πρώτη "γκέλα" στο πρωτάθλημα, δεν άρεσε καθόλου στους οργανωμένους του Παναιγιάλειου, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας εναντίον της διαιτησίας, τονίζοντας πως ο Παναιγιάλειος είναι εκτός κατεστημένου και για αυτό διώκεται!
Αναλυτικά: «Η πορεία της αυθεντικής Μαύρης Θύελλας φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ενοχλεί για τα καλά τις κλίκες που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο… Η ομάδα παρά τις απουσίες κατάφερε να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο με μαχητική ψυχή και 18 τελικές προσπάθειες. Καταστροφικό ποδόσφαιρο από την ομάδα της Αμφισσας με συνεχείς “τραυματισμούς” μετά το 55′.
 
Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από τραγικό λάθος, καταφέραμε σε ελάχιστο χρόνο να πετύχουμε 2 γκολ αλλά ο Πουλημάς και οι βοηθοί του είχαν αντίθετη άποψη. Δεν πειράζει έτσι αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι ο Παναιγιάλειος είναι ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία ιστορία γεμάτη αδικίες και στεναχώριες αλλά ΠΑΝΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗ εδώ και 86 χρόνια. Παρά το εργάσιμο της μέρας και την τηλεοπτική κάλυψη ο κόσμος ήταν εκεί (2000+ θεατές) και η νύχτα έγινε μέρα.
 
Ομοιόμορφη εικόνα από τα τσιμέντα με τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να είναι ντυμένος στα μαύρα κάτι το οποίο φανερώνει τον τοπικιστικό εγωισμό και τον αγνό σεβασμό της Αιγιάλειας, για την ομάδα της καρδιάς μας. Αγώνα με αγώνα θέλουμε να βλέπουμε τη εικόνα να γίνεται ακόμα πιο μαύρη κάτι το οποίο σίγουρα επηρεάζει και την ψυχολογία των αντιπάλων. Γιατί αυτό σημαίνει ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ. BIANCONERI CLUB AIGIO».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα