Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Εννέα συλλήψεις για τα επεισόδια στο Βύρωνα


Τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στην περιοχή του Βύρωνα, πριν το παιχνίδι Δόξας Βύρωνα-Ιωνικού προκάλεσαν τη σύλληψη εννέα ατομων, ηλικίας από 26 έως 36 ετών. 
Οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας (άλλοι λένε πως ήταν της ΑΕΚ!) είχαν στήσει ενέδρα, κρυμμένοι σε δασική έκταση, λίγο πριν την έξοδο Καισαριανή-Πανεπιστημιούπολη, σε οπαδούς του Ιωνικού, που κινούντο με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στη Λεωφόρο Κατεχάκη, με κατεύθυνση το γήπεδο.
Έγινε συμπλοκή με εκατέρωθεν ρίψεις αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών (μολότοφ), φωτοβολίδων, πετρών και άλλων αντικειμένων.
Αρκετοί από τους εμπλεκόμενους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη μοτοσυκλέτας και κουκούλες τύπου full face. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πέταξαν μολότοφ, που εξεράγη σε ΙΧ αυτοκίνητο, με οδηγό 49χρονη και συνεπιβάτη την ανήλικη κόρη της, το οποίο ήταν σταματημένο μπροστά στον ερυθρό σηματοδότη.
Η οδηγός αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο εγκατέλειψε μαζί με την κόρη της το όχημα, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα