Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Σκέψεις να αγοράσει την Κρύσταλ Πάλας ο Μαρινάκης!

Αοό αυτό το ιστολόγιο, περίπου ένα χρόνο πριν, σας είχαμε αναφέρει πως μεσα στις σκέψεις του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν να αγοράσει ομάδα της Αγγλίας! Όπως κάθε σοβαρός...μεγιστάνας του πλούτου που σέβεται τον εαυτό του!
Όπως λοιπόν αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Indpendent» ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσει μέρος του μετοχικού πακέτο της Κρύσταλ Πάλας αν αυτή υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ.
 «Πηγές κοντά στον Μαρινάκη αναφέρουν πως βλέπει την ευκαιρία να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αναζητώντας μια νέα πρόκληση αφότου άλλαξε την τύχη του Ολυμπιακού, και η Πάλας είναι η ιδανική περίπτωση. Τον συμβουλεύει ο φίλος του και εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, ένας Νοτιοαφρικανός με ελληνική καταγωγή, και θα ήθελε μία συνεργασία μεταξύ του Ολυμπιακού κι ενός συλλόγου της Τσάμπιονσιπ. Η ΟΥΕΦΑ απαγορεύει να έχει τον έλεγχο ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ αν δεν χάσει τον έλεγχο του Ολυμπιακού» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα