Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Καραγεωργίου:"Ερασιτεχνική νοοτροπία ο λόγος του αποκλεισμού του Λεβαδειακού από τον Αστερα Μαγούλας"

Η κεφαλιά στο τελευταίο λεπτό του τερματοφύλακα του Αστέρα Μαγούλας-και πρώην του Λεβαδειακού- Γιάννη Κασμερίδη, έδωσε μια ιστορική πρόκριση στον Αστερα Μαγούλας και έναν αποκλεισμό με πολύ γκρίνια στον Λεβαδειακό. Ο προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας νίκος Καραγεωργίου μίλησε για ερασιτεχνική νοοτροπία των παιχτών του:
«Νομίζω ότι πρέπει να δούμε την πραγματικότητα και η πραγματικότητα λέει ότι χρειάζεται προσπάθεια απ’ όλους μας. Από τον πρόεδρο, τον πρώτο δηλαδή μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Το κύριο βασικό πρόβλημα που υπάρχει σε αυτή την ομάδα είναι η ψυχολογία. Από κει και πέρα θα πρέπει να δούμε αν υπάρχει η ποιότητα, θα πρέπει να δούμε αν είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις της Super League, να τα αξιολογήσουμε όλα αυτά να τα βάλουμε σε μια βάση και να ξεκινήσουμε την προσπάθεια.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή να έχεις το παιχνίδι 2-0, να χάνεις 5-6 ευκαιρίες και στο τέλος να χάνεις το παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν να έρχεται η μπάλα στην περιοχή μια φορά και να σηκώνεται ο αντίπαλος και με κεφαλιά να πετυχαίνει γκολ. Αυτό είναι αφύσικο. Είναι ερασιτεχνική νοοτροπία από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή»,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα