Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Φίλαθλοι ΟΦΗ:"Τα καλά παιδιά τελείωσαν!"

Ούτε στο κύπελλο κατόρθωσε να κερδίσει ο ΟΦΗ παραχωρώντας 1-1 με την Καλλιθέα, και οι φίλαθλοι των Κρητικών εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση καλώντας παίχτες και διοίκηση να σοβαρευτούν γιατί...τα καλά παιδιά τελείωσαν όπως είπαν χαρακτηριστικά!
Την ανακοίνωση υπογράφουν 4 σύνδεσμοι φιλάθλων του ΟΦΗ:«Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές, μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.Για άλλη μια φορά κύριοι είστε άξιοι της μοίρας σας, τι κι αν φωνάζουμε για 90 λεπτά στη κερκίδα υποστηρίζοντας την φανέλα την οποία δεν αξίζετε να φοράτε , τι κι αν σας κάνουμε επίσκεψη στο ΒΑΚ, τι κι αν κάνουμε αποχή σαν οργανωμένοι, εσείς τίποτα….Δεν έχετε φιλότιμο, το καταλάβαμε, εσείς όμως δεν καταλάβατε ότι η υπομονή μας τελείωσε πλέον.Για το καλό σας, παίχτες-διοίκηση αλλάξτε το κλίμα υπέρ σας από εδώ και πέρα.Τα καλά παιδιά τελειώσανε, ματώστε την φανέλα, ιδρώστε για το σήμα και την ιστορία του ομίλου μας.

Υ.Γ. Έχουμε πει ότι σαν οπαδοί θέλουμε να βλέπουμε παντού την ομάδα μας. Θα πούμε για άλλη μια φορά ότι όσοι ζητήσουν εισιτήρια απαιτούμε να πάρουν. Απαιτούμε από την ΠΑΕ να ζητήσει εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την προϋπόθεση ότι θα δώσουμε και εμείς.

SNAKES 4 heraklion club
ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ
ΣΗΤΕΙΑ 4 club».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα