Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Καβάλα:"Παρωδία με τραγικούς πρωταγωνιστές..."

Ανακοίνωση εναντίον τςη διαιτησίας εξέδωσε η Καβάλα για το παιχνίδι με τον Τύρναβο, μιας και οι Μακεδόνες θεωρούν πως ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει το ματς λόγω της έντονης βροχόπτωσης που δυσκόλευε αφάνταστα τις προσπάθειες των παικτών. Η Καβάλα αναφέρεται σε "παρωδία με τραγικούς πρωταγωνιστές", αφήνοντας αιχμές εναντίον του διαιτητή Κοεμτζίδη και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσει ένσταση.
«Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, ανέχθηκε μέχρι σήμερα δυο (2) απαράδεκτες διαιτησίες στα εντός έδρας παιχνίδια μας στο στάδιο "Ανθή Καραγιάννη" για την 8η και 9η αγωνιστική, του 2ου Ομίλου της Football League, με τη ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (17/11) και την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (24/11) αντίστοιχα. Θέλοντας να δώσουμε ένα καινούριο στίγμα, αποφύγαμε μέχρι σήμερα την πεπατημένη οδό των ανακοινώσεων αλλά μάλλον "Αυτός ο κόσμος… αυτά καταλαβαίνει!!!".
 
Στην αναμέτρηση της 01/12/2013 στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας με την ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟ για την 10η αγωνιστική, ήρθε ο διαιτητής κ. Παναγιώτης Κοεμτζίδης (Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ) για να συμπληρώσει την τριάδα με τους δυο (2) αγώνες που προηγήθηκαν και προαναφέραμε, τους συναδέλφους του κ.κ. Χαράλαμπο Σελεμίδη (Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ) και Νικόλαο Τεβεκέλη (Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ).
 
Δεν μπαίνουμε στον κόπο να αναφερθούμε σε φαλτσοσφυριγματα. Ωστόσο, το να επιτρέπεις μετά το 55’ να διεξάγεται ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο Αλκαζάρ χωρίς προβολείς, και ενώ το σκοτάδι ήταν ήδη "επί σκηνής", τότε μιλάμε για παρωδία με τραγικούς πρωταγωνιστές.
 
Τα γλαφυρά που ο παρατηρητής του αγώνα κ. Αντώνιος Αξαλης προσπάθησε να μας δικαιολογήσει, για οφειλές ύψους 1.500 ευρώ στο στάδιο Αλκαζάρ από πλευράς της γηπεδούχου ομάδας (ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ) για να ανάψουν οι προβολείς, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα