Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ποιος λέει την αλήθεια άραγε ο πρόεδρος του Ηρακλή ή οι οπαδοί για τις συλλήψεις?

"Χθες αναρτήθηκαν σε φιλικές προς την ομάδα μας ιστοσελίδες άθλια δημοσιεύματα τα οποία, ούτε λίγο, ούτε πολύ, με εμφάνιζαν ως καταδότη των φιλάθλων μας στην Αστυνομία Κατερίνης. Για αυτούς που δεν με γνωρίζουν έχω να πω ότι εγώ και η οικογένεια μου συνολικά διαβιούμε με υπερηφάνεια, με αξιοπρέπεια και με εγκράτεια που από πολλούς ερμηνεύεται ως αδυναμία. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, αγαπάω τον Ηρακλή, έχω αναλωθεί στην προώθηση των συμφερόντων της ομάδας και έβαλα πλάτη όταν πολλοί επώνυμοι Ηρακλειδείς έκλειναν τα μάτια μπροστά στον αφανισμό του Ηρακλή."
Αυτό είναι απόσπασμα από την ανακοίνωση του προέδρου του Ηρακλή Θόδωρου Παπαδόπουλου..

Όμως  ας δούμε και την άλλη οπτική, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της ομαδας του Ηρακλή έκλεισε ραντεβού με φιλάθλους της ομαδας στην Κατερίνη, προκειμένου να τους...μπαγλαρώσει η αστυνομία!
Μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πιο συγκεκριμένα, οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή έδωσαν ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Θεόδωρο Παπαδόπουλο σε καφετέρια της Κατερίνης.Εκεί όμως οι 30 περίπου οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν απέναντι στην αστυνομία και όχι απέναντι στον Παπαδόπουλο, και οι 8 από αυτούς οδηγήθηκαν στα κρατητήρια!
Ποιος λέει την αλήθεια άραγε από τις δυο πλευρές??

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα