Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Εργοτέλης:"Ξανά αλλοίωση αποτελέσματος, τυχαίο δεν νομίζουμε!"

Μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο έχουν στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί μιλούν ανοιχτά σε ανακοίνωσή τους για αλλοίωση αποτελέσματος, και καλούν τους αρμόδιους φορείς να κάνουν κάτι για τις άσχημες διαιτησίες γιατί η υπομονή τους έχει φτάσει στα όρια, όπως χαρακτηριστικά δηλώσνουν.
Η ανακοίνωση Εργοτέλη: «Στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο υπήρξαμε για ακόμα μια φορά φέτος στο ίδιο έργο θεατές. Έπειτα από τα παιχνίδια με Πανιώνιο, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα, η διαιτησία και χθες αλλοίωσε το αποτέλεσμα εις βάρος μας. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!
Είναι προφανές πλέον ότι κάποιοι – εντός κι εκτός Κρήτης – δε θέλουν τον Εργοτέλη στη Super League. Ίσως επειδή δεν έχουμε συναλλαγές και σχέσεις με τα κέντρα εξουσίας. Ίσως διότι δε θέλουν τρεις (ή και τέσσερις) ομάδες από την Κρήτη στην κορυφαία Κατηγορία κι εμείς τους φαινόμαστε ως το ευκολότερο θύμα.
Καλούμε για ακόμα μια φορά τους αρμόδιους φορείς, ΕΠΟ και ΚΕΔ, να εξετάσουν άμεσα το θέμα της συμπεριφοράς της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα μας και να δώσουν λύση. Η υπομονή μας έχει φτάσει στα όριά της…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα