Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Μώραλης:"Στην 26η αγωνιστική θυμηθηκε ο Βελλής ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο?"

Γιώργος Σαρρής και Γιάννης Μώραλης παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΟ μιλώντας για πολλά και διάφορα θέματα.Μέσα σε αυτά ήταν και το θέμα απειλής αποχώρησης του Απόλλωνα από το πρωτάθλημα επειδή όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σταμάτης Βελλής είναι στημένο. Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως ο Απόλλωνας θα βγει χαμένος αν πραγματοποιήσει την απειλή του και εξέφρασε  την απορία του πως ο Απόλλων θυμήθηκε την 26η αγωνιστική πως το πρωτάθλημα δεν είναι καθαρό.
Το απόσπασμα από τα λεγόμενα Μώραλη:«Με τον κ. Βελλή γνωρίστηκα τον Αύγουστο που ανέβηκε ο Απόλλων. Ομολογώ ότι ως ιδιοκτήτης μού έχει σχηματίσει την καλύτερη εντύπωση, καθώς ο Απόλλων είναι μια τακτοποιημένη και υγιής ΠΑΕ. Συμφωνώ με μια δήλωση που είχε κάνει πριν από περίπου 20 ημέρες σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, όταν είχε πει ότι μπορείς να πιστεύεις κάτι, αλλά πρέπει να μπορείς και να το αποδείξεις. Είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και, όπως είπα προηγουμένως, θεωρώ ότι θα έχει τη δυνατότητα να αποδείξει όσα είπε», τόνισε ο Γιάννης Μώραλης.
Ωστόσο, συνέχισε σε πιο έντονους τόνους, αναφέροντας: «Την 26η αγωνιστική θυμήθηκε ο κ. Βελλής ότι το πρωτάθλημα είναι “στημένο”; Δεν ξέρω τι εννοεί για σύστημα που έχει προαποφασίσει ποιοι ανεβαίνουν και ποιοι πέφτουν. Δεν μπορεί να το λέει αυτό κάποιος που η ομάδα του έχει πάρει 3 ανόδους σε 4 χρόνια. Όταν κερδίζουμε, όλα είναι καλά και, όταν χάνουμε, όχι; Πιστεύω ότι η αποχώρηση μιας ομάδας στη μέση ενός πρωταθλήματος δεν προσφέρει κάτι. Αν θέλει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο, ας μείνει και να πολεμήσει φαινόμενα που θεωρεί κακά στο ποδόσφαιρό μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα